Royal Denta GOLD zobu pasta ar zeltu, 30g

Royal Denta GOLD zobu pasta ar zeltu, 30g

Produkta ID: RD20259/T Ražotājs: Royal Denta

Original price was: 6,99 €.Current price is: 5,59 €.

  • stock
    Ir noliktavā

    Noliktavā 8 prece/-es

  • Produkta apraksts

    “Royal Denta” Gold bezfluora zobu pasta, bagātināta ar īsta zelta daļiņām un 6 augu ekstraktiem, ir radīta, lai nodrošinātu efektīvu zobu un smaganu kopšanu. Šī zobu pasta ne tikai maigi notīra aplikumu, bet arī stiprina smaganas un veicina mīksto audu reģenerāciju.

    Gelveida pastas konsistence nodrošina maigu, bet efektīvu zobu tīrīšanu, noņemot aplikumu un izlīdzinot zobu virsmu. Hitozāns un zaļās tējas ekstrakts darbojas sinerģiski, neitralizējot skābju iedarbību un samazinot smaganu kairinājumu. Piparmētras un apelsīnu miziņu eļļa sniedz ilgstošu svaiguma sajūtu, bet ksilitols un sorbitols pārklāj zobu emalju ar aizsargslāni, nodrošinot tīrības sajūtu.
    Hidroksiapatīts remineralizē un stiprina emalju un piepilda mikroplaisiņas.

    “Royal Denta” Gold zobu pastai ir zema abrazivitātes pakāpe (RDA 44), tā ir drošs un efektīvs līdzeklis ikdienas mutes higiēnas uzturēšanai, piemērota gan dabiskajiem, gan protezētiem zobiem, var lietot katru dienu, gan ar parasto, gan elektrisko zobu birsti. Pateicoties unikālajam sastāvam un efektivitātei, šī pasta ir laba izcila izvēle tiem, kuri vēlas saglabāt veselus zobus un smaganas.

    SASTĀVS: 99,9% īsts zelts, kas stimulē mīksto audu atjaunošanos un dzīšanu. Hitozāns (Chitosan) aizsargā pret skābju kaitīgo iedarbību. Zaļā tēja – dabisks antioksidants. Piparmētra nodrošina svaigu elpu.

    Ražots – Korejā.

    Līdzīgi produkti